dijous, 18 de maig del 2017

La noia del tren, de Paula Hawkins. Recomanació d'Elena Barrera.

Fa uns mesos, vaig anar a comprar-me un llibre, però, no sabia quin escollir i va ser llavors quan vaig trobar aquest magnífic títol. Crec que no podria haver escollit millor.
Aquest llibre d’intriga i misteri, explicat des de tres punts de vista diferents, tracta d’una dona alcohòlica, Rachel, que agafa el tren cada matí cap a la capital. Tots els dies el tren para en un semàfor vermell, des d’on es pot veure la casa d’una parella, a la qual la Rachel anomena Jess i Jason, sobre la que s’ha inventat una història d’amor perfecta.
Un dia com qualsevol altre, el tren s’atura al semàfor, però, quan la Rachel mira per la finestra, veu la Jess besant-se amb un altre home. És en aquell moment quan sent una ira descontrolada igual que quan va descobrir que el seu marit (Tom) estava tenint una aventura.                                                      
Aquell mateix dia s’emborratxa.
El dia següent la Megan, que és el nom real de la Jess, ha desaparegut i la Rachel s’ha aixecat coberta amb sang i plena de blaus i sense recordar  res del que ha passat.
Després d’això la Rachel es veurà involucrada en una investigació per esbrinar qui va ser l’assassí/na arribant fins i tot a arriscar la seva pròpia vida.
Un mes després d’haver-me llegit el llibre van fer una adaptació cinematogràfica dirigida per Tate Taylor, amb un repartiment d’actors boníssim: Emily Blunt(Rachel), Haley Bennett (Megan), Luke Evans (Scott), Justin Theroux (Tom) i Rebecca Ferguson (Ana).
Aquesta adaptació és fidel al llibre, encara que penso que el llibre és més complet i personalment crec que mai no m’havia agradat tantíssim un llibre ni havia gaudit tant llegint.

Espero que si decideixes llegir-te’l, gaudeixis tant o més que jo intentant esbrinar qui és l’assasí/na.  
Elena Barrera, 2n d'ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada